Biscuiți delicioși cu migdale

Biscuiți delicioși cu migdale

Ceva dulce este bine venit oricând! Fără nici o ezitare, biscuiții delicioși cu migdale vă aduce în casă buna dispoziție. Aceștia se pot servi atât seara cât și dimineața la micul dejun.

Biscuiți delicioși cu migdale
Biscuiți delicioși cu migdale.
Ingrediente:
 • 150 de grame de unt moale sau margarină la temperatura camerei
 • 1 ou
 • 1 linguriță de zahar (90 grame)
 • 1 pachet de vanilie (5 grame)
 • 2,5 căni de făină (300 grame)
 • O jumătate de pachet de bicarbonat de sodiu (5 grame)
 • 1 cană migdale măcinate grosier
Mod de preparare:
 1. Luați untul înmuiat sau margarina la temperatura camerei în bolul de frământat. Se amestecă ouăle, zahărul și vanilia.
 2. Apoi adăugați 1 cană de făină și jumătate de pachet de praf de copt și începeți să frământați. Se continuă frământarea adăugând făină într-un mod controlat. Aluatul nostru trebuie să fie moale.
 3. La final, se adaugă migdalele măcinate grosier si se frământă din nou. Poți folosi si nuci, alune, arahide in loc de migdale!
 4. Când aluatul este gata, îl puteți modela după cum doriți. Este un aluat care poate fi modelat foarte ușor. I-am modelat cu o lingura de înghețată. Îi poți modela și cu forme de tăiat prăjituri.
 5. Se pune aluatul de fursecuri în tava pe care am așezat hârtia de copt.
 6. Se așteaptă 20 de minute în cuptorul pre încălzit la 170 de grade. Pe urmă așteptăm sa iasă căldura din cuptor si apoi o putem duce in farfuria de servire.
 7. La final se poate adăuga deasupra zahar pudra. De menționat că poți servi fără să adaugi zahăr pudră, dacă vrei gustul autentic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share
Facebook
Twitter
WhatsApp